Tilbake
Tuffi Films
Tuffi Films
Tuffi Films
Tuffi Films
Seahorse Films
Seahorse Films
Seahorse Films
Seahorse Films

Filmfestivalen 2019

Fleire tusen elever på heile Haugalandet skal iår besøke Den norske filmfestivalen. Filmskaparar og raud løpar vil sette ramma for filmopplevingar utanom det vanlege. Velkommen til festival!


10. trinn: visning av filmen Stupid Young Heart (2018)

Årets beste film i Finland og vinner av Krystallbjørnen under filmfestivalen i Berlin!

Lenni er spinkel og bekymringsløs, og ønsker å være som femtenåringer flest. Det hele endrer seg drastisk da han oppdager at han har gjort en av de mest populære jentene i klassen, Kira, gravid. Lenni har selv vokst opp uten en pappa, og nå leter han etter en farsfigur han kan lære av. Han finner dette i Janne, en mann som vanker i det høyreekstreme miljøet. Kira føler seg alene i graviditeten, og hun merker at Lenni er i ferd med å forandre personlighet i en ekstrem retning. En rå og ektefølt film om små valg som får store konsekvenser.

Ein av hovedrolleinnehaverane frå filmen vil møte elevane før og/eller etter visning.


8. og 9. trinn: visning av filmen Just Charlie

Fremtiden til Charlie ser lys ut, men istedenfor å gripe muligheten trekker han seg tilbake og tvinger frem spørsmålet: Hvem er Charlie? Just Charlie er en rørende og autentisk historie om identitet, vennskap og valg. Filmen tar oss med på hele familiens emosjonelle reise gjennom fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept av Charlies kjønnsidentitet. Samtidig som Charlie er, og alltid har vært, bare Charlie.

Hovedrolleinnehaver frå filmen møter elevane før og/eller etter visning.


Filmene blir vist på Karmøy kino. Vormedal på Edda kino, der alle elevane ser Stupid Young Heart.Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Karmøy kommune
  • Kunstnere/grupper: Den norske filmfestivalen og DKS Karmøy
  • I samarbeid med: Den Norske Filmfestival Haugesund

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer