Karmøy kommune
Postadresse: Rådhuset, 4250 Kopervik
Besøksadresse: Rådhuset, 4250 Kopervik
Telefon: 52 85 73 68 • Nettsted: http://karmoy.ksys.no
Flaks 2017
Produksjonsliste
Program

Flaks 2017

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Verkstad med Flaks Sjongleringsgruppe, som varer heile dagen. Det startar kl. 08.30 med ein praktisk introduksjon som går over i ein verkstad. Til slutt set Flaks saman ein forestilling med elevane frå kurset. Flaks vil ta del i forestillingen, for å sy han saman og lage kule element saman med elevane. Forestillingen vil finne stad ca kl 13.30, og det er veldig fint om klassen kan invitere andre elevar og lærarar til å vere publikum.

Lærerveiledning

Førebuingar

Sjonglering er en mange tusen år gammel kunst, som igjennom tidene er blitt brukt som underholdning, meditasjon, kampsport, våpen, dans, og lek, for å nevne noen. For vår del har vi hatt ufattelig mye glede av sjongleringen, og den har vært en stor del av våre liv. Det er ikke vanskelig, alt du trenger er litt tålmodighet og en positiv innstilling. Når man først har lært det, kan man det resten av livet!

 Vi kommer til å lære elevene masse triks med Sjongleringsballer, Diabolo og flowersticks mm, og avslutter skoledagen med at vi sammen med klassen har snekret sammen et forrykende show! Hvis noen av elevene allerede kan noe utover det vanlige, som f.eks enhjulssykkel, dobbelt hoppetau,trylling, drill, eller hvis noen spiller et musikkinstrument, kan de gjerne ta med dette utstyret på skolen den dagen vi kommer på besøk. Dette gjelder også eget sjongleringsutstyr! Dette begynner å bli en kjekk tradisjon, og vi gleder oss til å besøke deres skole igjen:)

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Karmøy kommune
  • Kunstnere/grupper: Flaks Sjongleringsgruppe
  • Produsent: Flaks
  • Idé/opplegg: Flaks sjongleringsgruppe

Om kunstner / utøver / gruppe

Sjonglering er ein aktivitet som passer for born i alle aldre. Flaks Sjongleringsgruppe har gjort show for alle som kan gå, frå 4-åringar til 94-åringar. Dei har tidlegare gjort turnéar på barneskular, ungdomsskular og vidaregåande skular, og dei har reist for DKS Rogaland med turnéen Kaospilotene. Flaks sjongleringsgruppe har og vore med på mange festivalar, bl.a. Vikingfestivalen. Meir om Flaks kan du lese på: http://www.sjongleringsflaks.no


Medvirkende

  • Flaks Sjongleringsgruppe
  • Anders Meland (Sjonglør)
  • Lars Tønnesen (Sjonglør)

Multimedia og vedlegg

Bilder

Flaks sjonglører
Foto: Astrid Havn Tranøy
Flaks show
Foto: Astrid Havn Tranøy
Flaks verksted
Foto: Astrid Havn Tranøy

Video/Lyd

Annet
Trinn: 0 år - 7
Turnéplan: Kaospilotene
Turnéplan: Flaks 2017
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Astrid Havn Tranøy, 52857368, aht01@karmoy.kommune.no
Kontaktperson utøver
Anders Meland, 48123722, maythefunkbewithyou@gmail.com
Programlengde
1 skoledag (4 skoletimer workshop/introduksjon, 1 time til show). Start verkstad kl 8.30. Show ca kl 13.30. På show kan andre elevar frå skulen få vere publikum.
Maks publikumsantall
30
Arena / rom
Gymsal
Er workshop
Ja
Workshop
Varighet ca. fem skuletimar
Bærehjelp
Ja
Merknad for spillested
Arena gymsal
Arrangører
Arrangert av:
Karmøy kommune
Produsent:
Flaks
Medvirkende
  • Anders Meland (Sjonglør)
  • Lars Tønnesen (Sjonglør)