karmoy

Aktuelt

På Scenen! Elevar som arrangørar-konferanse på Torvastad

Tirsdag 26. september arrangerte Kulturskrinet i samarbeid med Haugesund, Tysvær, Vindafjord og Bokn kommune elevarrangørkonferansen På Scenen! Bokn var med for første gang. Konferansen, som samla nærare 80 elevar, er tenkt som ein inspirasjon for vidare arbeid med kunst og kultur i skulen både for elevarrangørar og kulturkontaktar. På slutten av dagen fekk elevane utdelt Elevarrangør-pass og CREW-t-skjorte som bevis på gjennomført elevarrangørkurs.

Publisert:04.10.17

Les mer

Program for skuleåret 2016-17

Elevane i elevreferansegruppa har valgt, Kulturskrinet har fylt på, styringsgruppa har godkjent og forrige tirsdag fekk kulturkontaktane endeleg presentert programmet for Kulturskrinet skuleåret 2016-17!

Publisert:15.06.16

Les mer

Godt nytt kulturår!

2015 har vore eit hendelsesrikt år for Den kulturelle skulesekken (DKS), både lokalt og sentralt. I 2016 vil DKS-sekretariatet bli flytta til ein ny etat lagt til noverande Rikskonsertene. Kulturskrinet har hatt eit travelt år, med besøk av sekretariatet for DKS, DKS Akershus, og gjennomføring av fleire spennande lokale samarbeidsprosjekt.

Publisert:21.12.15

Les mer

Elever som kulturarrangører- en konferanse

Den aktivt deltakende elev er en av ledestjernene i Kulturskrinets arbeid. Elever som kulturarrangører- konferansen er en arena der elevene får utfolde seg og delta aktivt i egen læring.

Publisert:02.10.15

Les mer

Program for 2015-16

Programmet for skuleåret 2015-16 er klart.

Publisert:17.07.15

Les mer

Drager er ildsprutande, drager er skumle, drager kan fly høgt opp i luftå

Kulturskrinet har i vår invitert alle Åkrabarnehager til å bli med og bygge drager i samband med at Åkrasanden har fått statusen Blått flagg-strand. Denne veka hadde Læringsverkstaden Åkrasanden og Espira Tjøsvoll besøk av dragebyggar Sveinung Dybvig frå Sola drageklubb, og billedkunstnar Bernhard Østebø og tegner Vegard Vandvik. Resultatet vart nesten femti fargesterke dragar og dragevimplar, som skal vere med og sette farge på Blått flagg-markeringa på Åkrasanden fredag 5. juni kl 11.00.

Publisert:19.05.15

Les mer

#CrewUltima på Kolnes - din guide til samtidsmusikk!

Sidan påske har ein superklasse ved Kolnes skule hatt samtidsmusikk på dagsordenen. 6. klassingane har fått i oppdrag av sjølvaste Rikskonsertene å vere vår guide til samtidsmusikk fram mot festivalen RiksUltima på Vibrandsøy 1.-5. juni. Kontaktlærar Mona Indrøy Risanger har veileda gjengen som kallar seg for #CrewUltima.

Publisert:12.05.15

Les mer

Kunst og Kulturprosjekt i Skolen


  test